Inainte de a semna contractul cu compania noastra de servicii funerare, noi va consiliem si va ajutam sa alegeti cea mai buna varianta pentru posibilitatile dumneavoastra financiare. Nu este obligatoriu sa cunoasteti totul despre inmormantari si sa stiti ce anume trebuie respectat din punct de vedere crestinesc. Fara a va solicita in vreun fel sa semnati contractul cu noi, va vom informa in prealabil in legatura cu ceea ce trebuie facut la o inmormantare.

Explicam in detaliu fiecarui client procedurile si costurile pachetelor noastre de servicii de inmormantare. Puteti asigura persoanei dragi o inmormantare normala doar pe baza talonului de pensie, in acest pachet fiind inclus tot ceea ce este necesar la o inmormantare. Daca doriti ssa beneficiati de servicii suplimentare sau sa ridicati standardul, costurile vor fi putin mai mari, insa veti afla in prealabil tot ceea ce trebuie sa stiti.

Va asteptam la adresa noastra din Bucuresti, Calea Giulesti nr 227, Sect 6, pentru a putea vedea modelele de sicrie si accesorii de inmormantare disponibile, astfel incat sa faceti cea mai buna alegere. Vom aduce la domiciliul dumneavoastra tot ceea ce este necesar pentru inmormantare, totul in cel mai scurt timp posibil. Astfel, va veti putea reculege in liniste alaturi de intreaga familie si de cei dragi la capataiul persoanei decedate.

E bine, insa, de stiut, ca nu putem organiza o inmormanatre la care familia nu ne poate pune la dispozitie actele medicale necesare si tot ceea ce este nevoie pentru ca noi sa facem mai departe demersurile necesare.

 

Util de stiut

Nu apelati la oricine – Fie ca decesul se produce intr-un spital, fie ca el are loc in strainatate, nu apelati la prima persoana „binevoitoare” pe care o intalniti in cale. Asemenea oameni urmaresc doar castigurile materiale, fara a oferi vreun ajutor important. In spitale sau in apropierea locului in care se gaseste o morga pot fi oameni care isi ofera ajutorul, profitand de impactul emotional pe care decesul il are asupra membrilor familiei. Important este sa luati o decizie lucida si sa nu actionati in graba.

Detaliile conteaza – Detaliile conteaza in cazul organizarii unei inmormantari, chiar daca in acele zile veti fi sub imperiul unor emotii puternice. Daca decideti sa apelati la o companie de pompe funebre, nu ezitati sa puneti cat mai multe intrebari. Atunci cand vedeti ca interlocutorii nu stiu ce sa raspunda sau raspund ezitant, e timpul sa cautati acest serviciu in alta parte. Este posibil sa constatati ulterior ca serviciile prestate lasa de dorit si ca acea companie vrea sa faca economii cat mai mari. Insa, daca veti constata acest lucru abia dupa inmormantare, nu prea mai sunt sanse mari sa va recuperati prejudiciul.

Semnati un contract – Pentru serviciile funerare pe care le alegeti, este cel mai bine sa semnati un contract cu o firma din domeniu. Acolo sunt specificate toate costurile implicate. Contractul va ofera garantia recuperarii banilor platiti, in cazul in care nu beneficiati de ceea ce vi se promite. Tot ceea ce va fi trecut in contract trebuie respectat de ambele parti. Puteti cere si un precontract care sa aiba specificate aceste detalii esentiale.

Atentie la firmele suspecte – In unele cazuri, se intampla ca anumite firme sa contacteze familia celui decedat, oferindu-si serviciile. Se intampla ca reprezentantii lor sa fie din ce in ce mai insistenti, oferind si reduceri destul de mari de pret. Daca va ganditi ca ele au si cheltuieli, atunci devine nerealist ca serviciile dorite de dumneavoastra la o inmormantare sa aiba aceeasi calitate la un pret mult mai mic.

Transportul cu masini omologate – Transportul nu se poate face chiar cu orice tip de masina. O masina care nu a fost omologata in acest scop nu poate fi folosita pentru serviciile funerare. Platiti o anumita suma de bani pentru un pachet funerar complet, iar in aceasta suma trebuie sa se regaseasca servicii de calitate.

Imbalsamarea – Imbalsamarea trupului neinsufletit este obligatorie prin lege in tara noastra. In special atunci cand trec mai multe zile de la deces sau cand sicriul este transportat pe distante lungi, imbalsamarea trebuie facuta cat mai bine posibil. Apelati intotdeauna la specialisti in domeniu, ei lucrand pentru companiile de pompe funebre.