Serviciile funerare pe care le asiguram tuturor clientilor au fost concepute pe mai multe pachete, astfel incat sa fie potrivite pentru fiecare categorie sociala de clienti. Stim ca atunci cand intr-o familie are loc un asemenea eveniment trist calitatea,rapiditatea si eficienta noastra sunt importante in orice situatie. Experienta indelungata de care dispunem in domeniu este unul dintre avantajele cu care venim in fata altor companii de pompe funebre. Stim ca anumite detalii si servicii pot face diferenta fata de competitorii nostri in domeniu.

 

Tratam fiecare caz cu respect, intelegere si compasiune pentru pierderea suferita de familia respectiva. Noi preluam o parte a greutatilor implicate de o inmormantare, dorind astfel sa usuram durerea celor care pierd o persoana draga. Unele pachete si servicii nu vor implica niciun cost din partea dumneavoastra deoarece acceptam ca plata ajutorul de inmormantare oferit de autoritati fiecarui cetatean platitor de taxe si impozite.

 

In domeniul serviciilor funerare conteaza mult promptitudinea cu care raspundem la apelul fiecarui client. Noi nu punem conditii clientilor nostri si nici nu avem costuri suplimentare ascunse. Ne achitam de fiecare sarcina cu aceeasi seriozitate, indiferent cine ne solicita ajutorul.

 

Pe langa serviciile legate de inmormantare, oferim si servicii de incinerare atunci cand familia doreste acest lucru. Avem in stoc numeroase modele de sicrie si articole funerare, preturile fiind adaptate posibilitatii financiare a fiecarui client. Angajatii nostri vin in intampinarea nevoilor fiecaruia si rezolva cu proptitudine maxima orice solicitare. In plus, ei ofera si consiliere gratuita oricui doreste sa afle ce trebuie facut la o inmormantare.